2012.03.21.
14:12

Írta: mediamindenes

Új csatornát indítana a TV2

Az országos kereskedelmi csatorna első körben több nevet is levédetett – írja az mmonline.hu.
Hogy pontosan mikor indul az új TV2 adó, azt egyelőre még nem tudni.

Az RTL Klub már korábban bejelentette, hogy RTL2 néven újabb csatornát indítanak. Az mmonline.hu legújabb információi szerint hasonló lépésre szánta el magát a TV2 is. A kereskedelmi csatorna már levédette a TV2+, a TV2 Plusz, a Szuper TV2 és a TV2 Extra elnevezéseket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál.

A TV2 tulajdonosa, a ProSiebenSat.1 jelenleg három televíziós márkával van jelen a magyar televíziós piacon, a TV2 mellett övék a női nézőket megcélzó, 2010 januárjában indult FEM3 és az elsősorban férfiakat megszólító, tavaly debütált PRO4 is.A leendő csatorna profiljáról bővebb információkat még nem tudni, a társaságnál mindössze annyit közöltek: „A TV2 valóban levédette az említett neveket, további részletekkel azonban egyelőre nem szolgálhatunk ezzel kapcsolatban” – mondta el az mmonline.hu megkeresésére B. Csejtei Ildikó, a TV2 Marketing és Kommunikációs Igazgatója.

A nemzetközi gyakorlat alapján egyébként az is elképzelhető, hogy egy második számú főadó lesz az új TV2 csatornából. Az ilyen csatornákon nem csak ismétlések, régi filmek és kisebb költségvetésű saját gyártású műsorok, hanem nagyobb szabású produkciók, így vetélkedők és reality-műsorok is képernyőre kerülhetnek. Sok országban a Való világhoz és a Big Brotherhez hasonló napi valóságshow-k is ezeken a csatornákon futnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr514330631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása