2012.03.09.
10:07

Írta: mediamindenes

Istenes Bence váltja Müller Attilát

Müller Attila egykori műsorát kapta meg Istenes Bence! A fiatal műsorvezető korábban a ValóVilág délutáni beszélgetős show-ját, a Neked Valót vezette, de az még a finálé előtt megszűnt.

Bence most új lehetőséget kapott, a hamarosan induló tehetségkutató háttérműsorát fogja vezetni. A CSISZ-t eddig a Cool Tv-n láthatták az élő show-k után, az eddigi szériákban a műsorvezető Müller Attila és Ördög Nóra volt.

– Egyik szemem sír, a másik nevet, hiszen Attila jó barátom, és sajnálom, hogy éppen őt váltom. Viszont az is igaz, hogy nagyon vágytam erre a műsorra, szerettem volna a Csillag Születik csapatának tagja lenni. Nem izgulok, de minden műsor előtt megvan bennem az adrenalin, különösen igaz ez az újdonságokra. Igyekszem a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, ha már bizalmat szentelt nekem az RTL Klub – nyilatkozta a Blikknek Istenes Bence.

BBF_3853.JPG

foto: rtl lkub - Bársony Bence

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr54299354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása