2012.03.07.
13:49

Írta: mediamindenes

Erős Antónia főszerkesztő lesz

A Blikk újabb különleges számmal jelentkezik, ezúttal a hölgyeket célozva. A napilap március 8-i száma a hagyományostól eltérő tartalommal és címlappal köszönti az olvasókat nőnap alkalmából.

BBF_2728_retus.jpg

fotó:rtl klub - Bársony Bence

Egy napra női főszerkesztő veszi át az irányítást Magyarország legolvasottabb napilapjánál. A március 8-i számot Erős Antónia közreműködésével készíti a szerkesztőség, akik ezúttal a tartalomban is a hölgyeket állítják a középpontba.

A különleges lapszámban nem mindennapi női foglalkozásokról, női hírességekről és politikusokról szóló cikkek készülnek, a sportrovat pedig a női futballal és sportolónőkkel foglalkozik majd.

A címlap különlegessége, hogy a tavalyi évhez hasonlóan férfi kerül a Blikk címlaplány helyére. Az akciót online szavazás előzte meg: a Blikk szerkesztősége által kiválasztott négy esélyes fiú közül a blikk.hu látogatói választhatják ki, hogy ki legyen Mr. Blikk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr584295349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása