2012.03.07.
10:52

Írta: mediamindenes

Márciusban jön az új M2

A tavaszi szünet előtt elindítja gyermekeknek szóló műsorsávját az m2. A fokozatosan induló gyermekműsoraihoz pedig 14 és 18 év közötti műsorvezetőket keres a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Gyermek- és Ifjúsági Főszerkesztősége - írja az mmonline.hu

Az MTVA kommunikációs igazgatóságának közlése szerint az m2 március második felétől minden nap több órában sugároz gyermek- és ifjúsági műsorokat – írja az MTI. Az új programválaszték a 18alatt címmel jelentkező, négyórás hétköznap délutáni műsorsávval indul március 19-én. Az iskolásoknak és gyermekeknek 15.30 és 19.30 között filmsorozatokat és Maci tévé címmel kibővült estimese-sávot kínál a csatorna.

Elsőként ifjúsági sorozatokat sugároz az m2: ezek között szerepel a MacGyver, a Felfedező úton a Robinson család, A Nyereg Klub és a Lizzie McGuire, valamint az Anya, az állatorvos. A kibővült estimese-sávban az indulás hetében a Rejtélyek Tesz-vesz városban című kanadai rajzfilmsorozat, a Magyar népmesék, illetve a természetvédelemről oktató Zöld Föld című olasz rajzfilmsorozat epizódjait vetíti az m2 – olvasható az MTI beszámolójában. A kínálatot délelőttönként megismétli a csatorna.

Az MTVA tájékoztatása szerint később egy szombatonként vetített, óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló műsort is tervez az m2. Áprilisban elindul a P@dtársat keresünk! című hétvégi sorozat, amelyben egy ősszel debütáló kamaszműsorhoz keres 14-18 év közötti műsorvezetőket a közmédia. A felhívásra március 15-ig jelentkezhetnek az érdeklődők a padcasting@mtva.hu címen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr764294986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása