2012.03.12.
13:12

Írta: mediamindenes

Új műsorral erősít a FEM3

Március 16-tól új, élő műsorral jelentkezik a TV2 Csoporthoz tartozó FEM3. A Megasztár élő show-k után indul a Mega Backstage Tatár Csillával, exkluzív beszélgetésekkel, háttérinformációkkal, titkokkal és pletykákkal a TV2 tehetségkutató műsorának szereplőiről - írja az mmonline

A Megasztár kísérőműsoraként indul a FEM3-on a Mega Backstage. Március 16-tól, minden pénteken késő este Tatár Csilla és vendégei várják a nézőket a képernyők elé. Az ötven perces élő magazinműsorban a tehetségkutató színfalai mögé is bepillantást nyerhetnek a rajongók. A stúdióban vendégül látott énekesek pedig megosztják legféltettebb titkaikat is, legyen szó örömről, bánatról, szerelemről, csalódásról. Csilla már a Megasztár előző szériájában is percről-percre követte a versenyzők életét és ez így lesz az idei évadban is.

„Nagyon örülök, hogy idén is részese lehetek a TV2 legnagyobb szabású showműsorának. Már alig várom, hogy elkezdődjenek a késő esti élő adások! Egy laza, kötetlen beszélgetős műsort tervezünk, de biztos, hogy drámákkal, könnyekkel fűszerezve. A TV2 élő show-ik után néhány perccel kezdünk” - nyilatkozta a műsor kapcsán Tatár Csilla.

_mg_3492_.jpg

foto: tv2 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr24311743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása