2012.03.07.
13:05

Írta: mediamindenes

Dzsudzsák Balázs is a SPORTKLUB-on

Az idei kosárlabdaszezon élő mérkőzéseit a sportág hazai sztárja, a SPORTKLUB új állandó kosárlabda szakértője, Dávid Kornél elemzi, de futballban is erősít a SPORTKLUB, méghozzá a Dzsudzsák Balázs szereplésével fémjelzett Orosz bajnoksággal - írja a csatorna hivatalos közleményében. 

Két hazai sportóriás is a SPORTLUB-on kezdi a 2012-es évet. Dávid Kornél mint állandó kosárlabda szakértő szerződött a sportcsatornához, aki a mérkőzéseket élőben kíséri figyelemmel és tolmácsolja a SPORTLUB kosárlabda rajongói felé.

Emellett az Orosz bajnokság is a SPORTKLUB-on folytatódik, hogy a sporttelevízió a kosárlabda mellett alternatívát nyújtson egyéb sikersportokban, így a futballban is.

A fociidény számunkra talán legérdekesebb háttér információja, hogy a tavalyi évadot még az Anzsi Mahacskala orosz-dagesztáni csapattal játszó magyar játékos, Dzsudzsák Balázs januárban a szintén orosz érdekeltségű Dinamo Moszkvához igazolt a rajongók nem kis meglepetésére. Dzsudzsák olyan ismert játékosokkal szerepel egy csapatban, mint a német Kevin Kuranyi, az ukrán Andrij Voronyin vagy a bosnyák Zvjezdan Misimovic. Hivatalosan meg nem erősített források szerint Dzsudzsákért 19 millió eurót fizet a Dinamo, mely összeget korábban még soha nem fizettek magyar játékosért. Dzsudzsák ennek ellenére nem anyagi hasznot, hanem szakmai előlépést vár az Orosz bajnokságtól, a nézők pedig európai szintű futballt és sok-sok izgalmat. És hogy ezt meg is kapják, azt remekül mutatja a hétfői Dinamo Moszkva-Anzsi Mahacskala mérkőzés, melynél a két klub elnöke megállapodott abban, hogy a magyar szélső nem léphet pályára.

Az ennek ellenére izgalmakkal teli sporteseményt a fiatal felnőtt nézők közel 2 százaléka kísérte figyelemmel, mellyel a sportcsatornák közt első-, a kábelcsatornák versenyében tízedik helyen szerepelt a sportadó.

És ez csak a kezdet! A legjobb nyolc együttes bajnoki címért és az európai kupaindulást jelentő pozíciókért való küzdelme egyre élesedik. 

Kövesse figyelemmel a magyar kosárlabda-bajnokság és az Orosz labdarúgó-bajnokság élő közvetítéseit és összefoglalóit a SPORTKLUB televízión!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr804295267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása