2012.03.07.
13:55

Írta: mediamindenes

Fogynak a Grace klinika doktorai

A Grace klinika sorozat alkotója, Shonda Rhimes bejelentette, hogy valószínűleg a sármos Derek Shepherd doki nélkül folytatódik a sztori. Sőt, nem csak őt tervezik kiírni a 9. évadtól kezdve, hanem Ellen Pompeót is – írja a Cosmopolitan.hu.

GREYSANATOMY_Y4_062_012.jpg

Bár még nem végleges a döntés,a Grace klinika készítői azért előre szóltak a két színésznek, hogy nagy a valószínűsége, hogy lecserélik a régi gárda oszlopos tagjait és új szereplőket szeretnének válogatni. Patrick egy kicsit kétségbe is esett. "El kell tartanom a családom, úgyhogy mindenképp szeretnék tárgyalni a lehetőségekről. Ha nem is szerepelhetek minden egyes részben, az is nagyon jó lenne, ha legalább a fél évadban játszhatnék. De egyelőre még az is kérdéses, egyáltalán kellek-e nekik" – nyilatkozta egy amerikai lapnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr654295360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása