2012.03.01.
18:17

Írta: mediamindenes

Tavaszi pezsgés a Cool-on!

Az elmúlt héten is jól teljesített a Cool, átlagosan a 18-49 éves nézők  5.5%-a választotta teljes napra vizsgálva, főműsoridőben pedig még ennél is többen, a nézők  5.8%-a. Így a legértékesebb idősávban (19:00-22:59-ig) a Cool volt a harmadik legnépszerűbb választás – RTL Klub és a Tv2 után - a fiatal felnőtt nézők körében. A héten a Cool legnézettebb műsora a vasárnap este vetített Apácza show 2. lett, mivel a 18-49 éves nézők 7.1%-át érdekelte, közel 156ezer főt a célcsoportból.

 

A héten felpezsdül az élet a Cool-on, országos televíziós premierrel, új sorozatokkal és mozisikerekkel várja a nézőket a népszerű szórakozató csatorna.

 

Hétköznap 16:35-től A szupercsapat kalandjait követhetjük. A különleges kommandó tagjai Mr. T közreműködésével várják a könnyed akciófilmek rajongóit. A férfias játékok előtt  Gabriela Spanic főszereplésével látható szintén hétköznap délutánonként 15:40-től a már jól ismert A Császárnő című mexikói sorozat. Tia Carrere a Cool-on keresi ezentúl Az elveszett ereklyék fosztogatóit. A népszerű sorozatot hétköznap 18:25-től jelentkezik.

Kedden országos televíziós premier indul, az Észvesztő című amerikai sorozat egy kórház pszichiátriai osztályának életéről szól, amelynek élére új vezetőt neveznek ki. Dr. Jack Gallagher hamar feltűnést kelt és új kollégái is megütköznek szokatlan módszerein. Különleges kezelési módszerei és a betegekkel való bánásmódja alaposan felforgatja az osztály addig nyugodt hétköznapjait. Február 28-án 23:05-kor indul az Észvesztő, amely a továbbiakban kedden késő este jelentkezik. Február 29-től, szerdánként 23:05-től A rejtély – Fringe borzolja a misztikus sorozat kedvelőinek idegeit.

Az újdonságok mellett természetesen a már jól ismert sorozatok is folytatódnak: Agymenők, Gyilkos elmék, A mentalista, Castle, Döglött akták, Dr. Csont, Hazudj, ha tudsz.

Az esti filmek is változatos szórakozást ígérnek, pénteken 21:15-kor a Függetlenség napja várja a nézőket. Szombaton 21:00-kor Gorilla bácsi, akció-vígjáték Vin Diesel főszereplésével,  utána a krimi kedvelőinek Kémjátszma Robert Redford - Brad Pitt párossal. Vasárnap 19:00-tól kezdődő Neveletlen hercegnő 2. – Eljegyzés a kastélyban pedig igazi romantikus mozi.

Itt még nincs megállás a következő héten is premierek sora várja a nézőket, március 11-én, vasárnap 14:50-kor országos televíziós premier érkezik a Cool-ra, dupla részekkel indul A hős legendája című amerikai sorozat.

logo_red_grey_1.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat cooltv

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr594280346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása