2012.03.02.
12:46

Írta: mediamindenes

Dávid Kornéllal erősít a SPORTKLUB

Az idei kosárlabda szezon vadonatúj megvilágításba kerül a SPORTKLUB-on!  Az élő mérkőzéseket ezentúl a sportág hazai sztárja, a SPORTKLUB új állandó kosárlabda szakértője, Dávid Kornél elemzi majd a helyszínről.

 

„Azzal a lépéssel, hogy szakértőnek kértük fel Dávid Kornélt, egy új lendületet kívántunk adni a SPORTKLUB-on eleve húzóerőként számon tartott hazai kosárlabdának, ugyanis hiszünk abban, hogy ez a sportág hamarosan elnyeri méltó helyét a magyar sportéletben.” nyilatkozta Enyedi András, a SPORKLUB-ot üzelemtető IKO Kábeltévé Kft. ügyvezető igazgatója. A nagykanizsai születésű Dávid Kornél a Honvéd és az Albacomp után 1999-ben szerződött a Chicago Bullshoz, egy évvel később a Cleveland Cavalierst és - féléves Albacompos időszakot követően - 2000 augusztusától a Toronto Raptorst erősítette, majd 2001 februárjától a Detroit Pistons következett. Dávid 109 NBA-meccsen 11-szer volt kezdő, és átlagban 5 pontot dobott.

Dávid Kornél mellett a SPORTKLUB kosárlabda stáb többi tagja is frissül, többek között egy új műsorvezető személyében, aki nem más, mint a garantáltan provokatív Horti Gábor. És ez a nem mindennapi páros, valljuk be, szórakoztató perceket ígér majd a mérkőzések alatt!

„Nagyon várom már a közös munkát, hiszen tökéletes ellenpólusai vagyunk egymásnak, melynél nagyobb inspiráció nem kell a nagy dolgokhoz, azt gondolom. Mindazonáltal Dávid Kornélnál hitelesebb kosárlabda szakértőt nem találni a hazai piacon, így biztos lehetek abban, hogy a nézők a legjobbat kapják. „  Nyilatkozta Horti az új szerepéről.

Dávid Kornél a stáb többi tagjával együtt személyesen utazik majd a mérkőzésekre, és a helyszínről jelentkezik be a stúdióbeszélgetésekhez. A rajongók tehát nem csak képernyőn keresztül, de élőben is találkozhatnak a kosárlabdasztárral.

 

Az első közvetítés március 3-án szombaton, 15:30-kor lesz a SPORTKLUB-on.

DK foto_1.jpg

forrás: rtl sajtóklub

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr434284348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása