2012.03.14.
10:41

Írta: mediamindenes

Ismét erős hétvégét zárt a COOL!

A tizedik héten a 18-49 éves korosztály 6,9%-a választotta főműsoridőben a Cool műsorait, ezzel az eredménnyel lett ismét a harmadik legnézettebb csatorna az RTL Klub(26,8%SHR) és a TV2(17,2% SHR) mögött, megelőzve legfőbb versenytársát a Viasat3-at a teljes napot tekintve is.

A csatorna ismét sikeres hétvégével zárta az elmúlt hetet. Szombaton a kereskedelmi célcsoport 7,4%-át ültette a Cool főműsoridőben a képernyő elé, ezzel megelőzve a M1-et (7%SHR) és a Viasat3-at (5,9% SHR) és szerezte meg a harmadik helyet a két nagy kereskedelmi csatorna után. A szombaton este vetített Egyik kopó, másik eb című amerikai akció-vígjáték az éppen tévénézők 7,9%-át vonzotta, több, mint 154 ezer főt. Vasárnap tovább javított eredményén a Cool és főműsidőben 8,8%-os közönségarányt ért el, ezzel fölényesen biztosította ismét a harmadik helyét. A vasárnap este sugárzott Két tűz között című akciófilm a hét legnézettebb filmje lett a középmezőny Top 50-es listáján. Több, mint 206 ezer néző követte Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis kalandjait. Ötödik helyen ért célba Dr. Csont (9,9%SHR) csütörtöki epizódja és kilencedik lett a Castle (7,7%SHR) kedd esti része.

Parádés eredménnyel nyitott A hős legendája. A filmsorozat Terry Goodkind: Az igazság kardja című fantasy könyvsorozatának adaptációja. A világon eddig több, mint 25 millió példányt adtak el a műből és húsz nyelvre fordították le.  Magyarországon először a Cool-on láthatják a nézők Richard Cypher, a Kereső történetét. A sorozat vasárnap délutánonként jelentkezik dupla részekkel. Az első epizód, annyira sikeres volt, hogy idősávjában még a Tv2-öt is megelőzte, a fantasy átlagban 147 ezer, még a vele szemben futó Tv2 sorozat csak 138 ezer nézőt vonzott. Ezzel az eredménnyel 11,7%-os közönségarányt ért el és szerezte meg a 15. helyet a toplistán.

Szólj hozzá!

Címkék: cooltv

A bejegyzés trackback címe:

https://mize.blog.hu/api/trackback/id/tr264316028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása